PYTANIE 1: Czy przy zamówieniu większej ilości numerów archiwalnych, mogę otrzymać rabat?

ODPOWIEDŹ: Niestety, infolinia nie jest upoważniona do udzielania tego typu rabatów. Prosimy o bezpośredni kontakt z wydawcą.

PYTANIE 2: Czy można zaprenumerować kolekcję w formie przedpłaty?

ODPOWIEDŹ: Niestety, nie. Przygotowaliśmy nową formę prenumeraty, tak aby zakup kolekcji nie nadwerężał Pana/Pani budżetu domowego.

PYTANIE 3: Czy można kolekcję zaprenumerować od dowolnego numeru?

ODPOWIEDŹ: Nie, oferta na warunkach promocyjnych dotyczy tylko i wyłącznie prenumeraty od nr 1, 2 lub 3.

PYTANIE 4: Ile będzie kosztował jeden numer?

ODPOWIEDŹ: Nr.1: 4,90 zł. Nr.2: 14,99zł. Cena kolejnych numerów dostępna w kiosku, będzie wynosiła 29,99 zł. W ofercie dla prenumeratorów jeden numer będzie kosztował mniej, tylko 24,99zł.

PYTANIE 5: Jak często będą się ukazywały kolejne numery?

ODPOWIEDŹ: Kolejne numery będą ukazywały się co tydzień.

PYTANIE 6: Czy mogę zrezygnować z zakupu?

ODPOWIEDŹ: W każdym momencie można zakończyć prenumeratę oraz odstąpić od umowy w terminie 14 dni od daty otrzymania przesyłki, powiadamiając nas listownie, mailowo lub telefoniczne. Zwracany towar należy odesłać razem z otrzymaną wraz z nim fakturą, w ciągu 14 dni od daty poinformowania Wydawcy o rezygnacji z towaru. Do zwrotu można dołączyć formularz zwrotu dostępny poniżej:

Kliknij aby pobrać formularz odstąpienia od umowy

Formularz zwrotu nie jest warunkiem koniecznym do odstąpienia od umowy. Wydawca zwróci pełne koszty zakupu towaru w ciągu 14 dni roboczych na wskazany przez Klienta rachunek bankowy.

PYTANIE 7: Ile numerów liczy kolekcja?

ODPOWIEDŹ: Kolekcja będzie liczyła 150 numerów.

PYTANIE 8: W moim kiosku nie ma już pierwszego numeru? Gdzie mogę go kupić i w których kioskach będą dostępne kolejne numery?

ODPOWIEDŹ: Przykro nam, że nie udało się Panu/Pani kupić pierwszego numeru. Może jednak Pan/Pani złożyć zamówienie u nas, za pośrednictwem Biura Obsługi Klienta tel. (22) 48 75 333. Zrealizujemy je w ciągu 30 dni. Można także zamawiać kolejne numery, jeśli nie uda się ich kupić w kiosku. Do ceny egzemplarza doliczamy jednak wówczas ok. 10 zł opłaty pocztowej.

PYTANIE 9: Czy można zaprenumerować wybrane numery?

ODPOWIEDŹ: Niestety, nie. Można natomiast zamawiać wydane już numery, które zostaną wysłane za zaliczeniem pocztowym. Zapłaci Pani/Pan przy odbiorze 29,99 zł + 10 zł za koszty przesyłki. Oczywiście można zamawiać dowolną ilość numerów, a koszty wysyłki doliczane są do paczki.

z 1 przesyłką

jeden numer + pęseta GRATIS

z 2 przesyłką

prezent w postaci DVD GRATIS

z 3 przesyłką

figurki załogi GRATIS